bTV Това е предумишлено убийство, този водач никога не е имал книжка и

...
bTV
Това е предумишлено убийство, този водач никога не е имал книжка и
Коментари Харесай

Силен отзвук след трагедията с балетиста Мартин във Варна

bTV Това е преднамерено ликвидиране, този водач никога не е имал книжка и кара 8 години по този начин. Всеки път той сяда зад кормилото с ясното схващане, че няма право. Това уточни Иво Йорданов, другар на починалия преди дни балетист във Варна. Мартин Чикалов беше блъснат с колелото си от 25-годишен лидер без брошура и с голям брой нарушавания.

Силвия Христова, също близка на Мартин, показа, че е сюрпризирана от отзвука, който случката има и добави, че се радва, че случилото се не е било недоизказано.

Със сигурност е карал с над допустимата скорост, описа свидетелка на случая, карала зад причинителя. " Как родител ще пусне детето си да кара и да няма брошура ", попита тя пред bTV.

Певицата Деси Добрева е съученичка на Мартин Чикалов. Тя акцентира, че чак откакто ни се случи една такава покруса, разбираме каква е болката, ставаме съпричастни с проблемите на пътя. Тя се запита би трябвало ли всички да усетим такава болежка, с цел да погледнем в профил какво се случва в това общество и да разберем, че имаме отговорност към държанието ни на пътя и към другите участници в него.

Депутатът от ГЕРБ Нели Петрова разяснява, че този случай й припомня на трагичния случай от преди години, в който умира щерка й. Според нея казусът се крие в възпитанието у дома, защото точно родителите са хората, които построяват децата като персони. По думите й децата са оставени да вършат каквото желаят и да се възпитават сами.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР